eMAG Backstage

Cristian Cârjan, Senior Commercial Director 1P, compară cultura și mediul de învățare din eMAG cu cele întâlnite într-o companie din SUA sau Europa de Vest

Când era în liceu cu siguranță nu se gândea că o să fie Commercial Director la un retailer online. Era pasionat de auto și de tehnologie. „Lucrurile s-au întâmplat, pur și simplu, și mi-a plăcut”, spune Cristian Cârjan, Senior Commercial Director 1P. 

Este de 18 ani în domeniu și s-a alăturat echipei noastre în 2015. Își amintește că la început erau puțini colegi în eMAG, dar era o dinamică foarte mare de creștere. „Era frumos, motivant și atractiv.” A rămas alături de noi pentru că, spune el, îi place mindset-ul: „Orice găsești la eMAG, cu siguranță vei găsi într-o companie modernă din America sau din Europa de Vest. 

Cel mai mult la jobul lui îi place că lucrează cu oamenii „la proiecte care au sens, care au niște urmări reale și se finalizează” și spune despre eMAG că „este un mediu de învățare by default, pentru că, la nivelul la care lucrăm, automat înveți. Dacă exiști aici, dacă reușești să faci față în echipele eMAG, cu siguranță că înveți foarte multe lucruri. Pentru oricine ar veni, eMAG e un mediu de învățare. 

Află mai multe despre cum este viața la eMAG, despre cariera lui Cristian, dar și ce sfaturi are pentru cei care sunt atrași de domeniul comercial din noul episod eMAG Backstage. 👇