În ce credem la eMAG

Determinare

Determinare

Ambiția de a vrea mai mult este ceea ce ne duce mai departe. Ca indivizi, ca echipe, ca organizație. Dacă ai un motor neobosit în tine și știi cum să îl alimentezi pentru a face lucrurile să se întâmple, te vei potrivi la eMAG.

Responsabilitate

Responsabilitate

Se spune că un caracter puternic este cel care câștigă respectul celor din jur. Și noi credem asta în eMAG. Nu este suficient să fii inteligent. Trebuie să îți asumi ce faci și cine ești, responsabilitatea față de acțiunile tale și de rolul pe care îl joci în echipă.

Agilitate

Agilitate

Pentru că suntem lideri și vrem să rămânem așa, am învățat că viteza este esențială. Viteza cu care gândești, te adaptezi și implementezi face diferența dintre succes și eșec. Cu cât ești mai prezent și mai agil, cu atât ai o șansă mai mare să găsești soluții în timp util.

Onestitate

Onestitate

În eMAG suntem foarte deschiși la gândirea critică și la argumente logice, bine construite, indiferent de la cine vin. Tipul acesta de mentalitate este singura care îți permite să evoluezi continuu.

Ne pasă

Ne pasă

Deși suntem competitivi și determinați, în eMAG nu uităm niciodată să fim oameni. Empatia, respectul și atenția la opiniile celorlalți, precum și tendința naturală și sinceră de a ajuta și a oferi suport când este nevoie, sunt calități pe care le prețuim.

Inovație

Inovație

Inovația a ajuns în zilele noastre aproape obligatorie pentru supraviețuirea unui business. Însă ea necesită o bucurie aproape copilărească, de deschidere către nou, de curiozitate continuă, din care se nasc întrebări și perspective la care nimeni nu s-a gândit până atunci.