În ce credem la eMAG

Înțelegem clientul

Înțelegem clientul

Cuvântul dat e respectat. Îndeplinim fiecare promisiune pe care o facem. Clienților, partenerilor sau colegilor noștri. Înțelegem nevoile tuturor celor cu care lucrăm și suntem constant preocupați să fie din ce în ce mai mulțumiți de noi.

Gândim ca un antreprenor de succes

Gândim ca un antreprenor de succes

Mindset-ul antreprenorial ne ajută să înțelegem comportamentul clientului, dar și procesele și costurile din spate. Cu ajutorul lui reușim să setăm obiective ambițioase, să depășim obstacole și să ne folosim de tehnologie și de resursele pe care le avem la dispoziție pentru a obține tot ce ne-am propus.

Luăm decizii bazate pe date

Luăm decizii bazate pe date

Este parte din rolul fiecăruia dintre noi să analizeze și să îmbunătățească fluxurile din spatele muncii sale. Înainte de a lua o decizie, analizăm date și insight-uri de „pe teren” și acționăm luând în calcul toate perspectivele: operaționale, tehnologice, financiare și umane.

Evaluăm impactul proiectelor noastre

Evaluăm impactul proiectelor noastre

Este important să ne stabilim indicatori și metrici pentru fiecare proiect. Atât la început, când analizăm resursele de care avem nevoie ca să obținem rezultate pe termen scurt și lung, cât și la final, pentru a ne asigura că replicăm succesul și învățăm din greșeli.

Acționăm responsabil

Acționăm responsabil

Acționăm de fiecare dată cu simț de răspundere. Luăm în calcul efectele pe care deciziile noastre le au asupra business-ului și ne asumăm rezultatele.

Creștem împreună cu business-ul

Creștem împreună cu business-ul

Fiecare proiect e o provocare și un prilej nou de dezvoltare. A business-ului și a noastră, odată cu el. Analizăm fiecare experiență și învățăm constant cum să devenim mai buni, mai responsabili și mai pregătiți pentru ceea ce urmează.

Ne susținem reciproc

Ne susținem reciproc

Rezultatele noastre depind de relațiile de respect și încredere pe care le construim. Facem parte dintr-o singură echipă și scopul fiecăruia dintre noi este să o ajute să câștige.