eMAG Backstage

Oana Antohe, Seller Growth Marketplace Director: „Ne ies lucruri foarte bune din interacțiunile pe care le avem și din faptul că lucrăm cu pasiune”

Colega noastră, Oana Antohe, e în eMAG din 2015, timp în care a evoluat constant. A fost implicată în sute de proiecte-cheie și a contribuit decisiv la extinderea Marketplace-ului eMAG, iar echipa ei este cea care îi oferă energie și noi perspective. „Am reușit să avem o echipă alături de care am construit tot modelul ăsta în ultimii ani și alături de care vom reuși să-l îmbunătățim foarte mult în perioada următoare”, spune Oana.

Încă de la începutul carierei, Oana Antohe a fost atentă să-și aleagă un rol care să-i ofere o perspectivă asupra mai multor departamente, ca să-și dea seama ce i se potrivește cel mai bine. Primul ei job a fost acela de Management Trainee, iar asta i-a oferit multe opțiuni de învățare și expunere la business. Când a avut oportunitatea să vină în eMAG, Oana nu a stat pe gânduri: a văzut în Marketplace un business în business, oportunități de dezvoltare și extindere, dar mai ales un rol care să o facă să-și atingă adevăratul potențial: „M-a scos des din zona de confort de-a lungul acestor ani destul de mult, prin toate lucrurile pe care le-am făcut. Când am venit în Marketplace era o echipă mică, erau aproximativ 20 de oameni. În prima mea echipă am primit 5 persoane. Primul meu challenge a fost să conving compania că mai am nevoie de niște oameni. Eu am venit în iunie și cred că până la finalul verii, până în august, am reușit să mai primesc încă 3 persoane, deci am apreciat foarte mult și că există foarte multă flexibilitate aici, din punctul ăsta de vedere. Am făcut de toate, de la buget, la scris, comunicare, newslettere către selleri, la absolut tot ceea ce se întâmplă astăzi în Marketplace, la un nivel mult mai mic. Am luat-o ușor și am trecut prin toate, și am ajuns acum să avem o echipă care să se ocupe de toate lucrurile astea, și peste 100 de persoane care gestionează”, își amintește Oana.

Află întregul parcurs profesional al colegei noastre, care sunt responsabilitățile ei, cât de mult s-a dezvoltat echipa Marketplace în ultimii ani și cum îi place să-și petreacă timpul liber din noul episod eMAG Backstage.