eMAG Backstage

Stejara Pircan, Senior VP Commercial: „în eMAG ești înconjurat în permanență de oameni foarte smart”

A început să lucreze încă din timpul facultății într-un depozit din Franța, iar acum este Senior VP Commercial la eMAG. Stejara Pircan e pasionată de tot ceea ce o ține în mișcare permanentă, fie că este vorba despre sport, pe care îl practică în fiecare zi, fie de proiecte ambițioase și echipe cross-funcționale. Stejara se ghidează constant după principiul că nimic nu este imposibil, iar faptele ei demonstrează asta: la primul job și-a luat carnet de motostivuitorist, atrasă fiind de toate mașinile, iar acum conduce o echipă de 420 de colegi.  

Ulterior, Stejara a continuat să lucreze și să crească în domeniul retailului clasic, iar în 2014 a ales să se alăture echipei noastre, pe partea de achiziții electro-IT. A preluat diverse proiecte complexe și cu mare impact în business care au adus-o unde este astăzi. 

Este alături de noi de 8 ani și spune că oamenii și mediul dinamic sunt principalele motive pentru care a rămas: „ în eMAG ești înconjurat în permanență de oameni foarte smart, mulți dintre ei consider că sunt mai smart decât mine și fiecare e foarte bun pe zona pe care o face și atunci nu am decât de învățat în permanență și îmi place foarte mult.” 

Cu ce crede că ne diferențiem de celelalte locuri în care a mai lucrat? „E un lucru pe care în eMAG îl știm cu toții, și anume faptul că tot timpul ne dorim mai mult, tot timpul încercăm să facem planuri pe termen lung și ne gândim nu doar la ziua de mâine, ci și peste ceva timp, și întotdeauna oamenii au un cuvânt de spus. Adică poți să îți exprimi opinia, poți să propui idei de creștere și evident că după aceea vine și partea de muncă: analiză de date, susținerea ideilor. ”, spune Stejara.