eMAG Backstage

Andrei Popescu, GM Freshful by eMAG, „eMAG îți dă dopamina necesară din dinamismul și agilitatea cu care facem lucruri”

Noi@eMAG avem o vorbă preferată, aceea că nu ne plictisim deloc. Investim în tehnologie, dar și în oameni. Avem o mulțime de programe de dezvoltare profesională și și mai multe resurse de învățare pe care le punem la dispoziție colegilor noștri.  

Așa cum suntem atenți la clienți și la nevoile lor, pentru că ne dorim să le oferim o experiență de shopping memorabilă, suntem la fel de atenți și la colegii noștri și la nevoile lor de dezvoltare, pentru că ne dorim să-i ajutăm să crească mai repede.  

Cum reușim acest lucru ne-a povestit unul dintre colegii noștri, Andrei Popescu – care de la rolul de Junior Commercial Controller, cu care a început povestea în eMAG, a crescut repede, iar acum este General Manager Freshful by eMAG – într-un nou episod eMAG Backstage, locul în care vrem să-ți arătăm cum e cu adevărat viața la noi. 

Dacă te-am făcut curios și vrei să afli mai multe despre oportunitățile noastre profesionale și despre cum poți deveni membru cu drepturi depline în eMAG Teams, click aici.