eMAG Backstage

eMAG Backstage | Robert Berza, GM Fashion Days și VP eMAG Fashion și Sport, „Pentru mine, cel mai important lucru e că aici setezi agenda”

Noi, la eMAG, avem o mulțime de proiecte pe care le gândim și le dezvoltăm intern și pe care le exportăm și în celelalte țări în care suntem prezenți.  

Vrem să le oferim clienților noștri o experiență de shopping impecabilă, iar pentru asta avem nevoie ca lucrurile să se întâmple rapid. Și reușim de cele mai multe ori mai ales datorită entuziasmului nostru care ne ajută să ne ducem la capăt ideile câteodată chiar peste noapte. 

În plus, ne mai bazăm și pe încrederea că putem face toate lucrurile pe care ni le propunem, dar și pe colegii noștri care sunt cu adevărat pasionați de ceea ce fac. 

Ca să-ți arătăm și ție cum e la noi și am creat eMAG Backstage, locul în care poți afla cum e cu adevărat în eMAG. 

L-am invitat pe Robert Berza, GM Fashion Days și VP eMAG Fashion și Sport, să ne povestească despre ce l-a făcut să se alăture organizației noastre acum 6 ani. Pentru el e importantă energia echipei, dar și „că aici setezi agenda”. Tot de la el am aflat ce e un intraprenor.  Află și tu din videoul de mai jos. 

Vrei și tu să ni te alături? Află mai multe despre echipele noastre și hai să ne cunoaștem! Vezi rolurile disponibile și aplică la cele care simți că ți se potrivesc!