eMAG Backstage

eMAG Backstage | Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures: „Avem energia asta de a face lucrurile cât mai repede, de a le pune în mișcare și de a le face să se întâmple.”

La eMAG, avem o vorbă preferată: nu ne plictisim deloc. Inventăm constant noi joburi cool, specifice e-commerce, o industrie care se mișcă extrem de rapid, iar noi ținem pasul cu ea pentru că vrem să le oferim clienților noștri o experiență de shopping impecabilă. 

Suntem în permanentă căutare de colegi buni în ceea ce fac, pasionați de domeniul pe care și l-au ales, dinamici, îndrăzneți și cu planuri mari de viitor, care să crească alături de noi. 

Și pentru că vrem să-ți arătăm și ție că e așa, am creat eMAG Backstage, locul în care colegii noștri îți povestesc cum e viața la noi. 

L-am invitat pe Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures, să ne spună mai multe despre cariera lui în eMAG, care a început acum 10 ani. A învățat continuu și a avut ocazia să înțeleagă un business din toate unghiurile: de la Marketplace la Marketing și până la Product Development și Tehnologie. 

Ce-i place cel mai mult la eMAG? „Energia de a face lucrurile cât mai repede, de a le pune în mișcare și de a le face să se întâmple.” 

Ce-ar schimba? Bogdan și-ar dori să avem mai mult timp să privim și să apreciem proiectele pe care le-am construit de-a lungul timpului.  

Mai multe despre atmosfera de la noi, dar și care este cel mai amuzant lucru pe care l-a auzit vreodată despre eMAG, poți afla din videoul de mai jos. 

Te-am făcut curios și vrei să ni te alături? Află mai multe despre echipele noastre și hai să ne cunoaștem! Vezi rolurile disponibile și aplică la cele care simți că ți se potrivesc!