Grow Faster

Paula Vasile, Program Manager Seller Performance: „Trebuie să tragi de tine să-nveți cât mai mult.”

Când ești la început de carieră, cel mai greu este să-ți dai seama cum să faci să reușești să ai jobul pe care ți-l dorești. Cum ajungi acolo? Ce plan trebuie să urmezi? De la cine să înveți? 

Am vrut să aflăm răspunsurile la întrebări direct de la colegii noștri care au trecut deja prin asta și care îi pot ajuta cu sfaturi din experiența lor pe cei aflați la început de drum. 

De la colega noastră, Paula Vasile, Program Manager Seller Performance, am aflat că cel mai important este să te dezvolți continuu, să pui întrebări și să nu te dai la o parte atunci când vine vorba de pus umărul la treabă. „Mereu dacă mi-a oferit cineva ocazia să fac ceva sau am fost rugată să fac ceva, am făcut-o cu drag acolo unde am știut, unde nu am știut, am cerut ajutorul”, își amintește Paula.  

Deși procesul de învățare poate deveni frustrant uneori pentru că te lovești de lucruri noi, Paula consideră că „trebuie să tragi de tine să înveți cât mai mult.” A descoperit asta încă din 2014, când a venit în eMAG în departamentul de Customer Support Expert. De-aici și până la rolul de Program Manager Seller Performance au fost ani de muncă și învățare. „Am învățat extrem de multe. Când m-am angajat, de exemplu, nici nu știam să folosesc Excelul și nu cred că te poți descurca fără asta prea mult. Faptul că în eMAG am avut un astfel de mediu, în care am fost lăsată să învăț, să întreb, să învăț în ritmul meu m-a ajutat cel mai mult.” 

Vrem să le facem colegilor noștri, aflați la început de carieră, drumul și mai simplu. De aceea, am lansat Upgrade, cel mai amplu program de dezvoltare în carieră derulat până acum în eMAG.    

Timp de 9 luni, colegii noștri vor avea parte de un program accelerat de învățare și 3 module pe care să le urmeze: consiliere în carieră, dezvoltarea competențelor funcționale și dezvoltarea competențelor viitorului.