Future25

Profilul călătorului în timp

Cât de complicat este să aplici la Future 25? Deloc. E chiar foarte simplu. Cât de complicat este să fii acceptat în Future 25? Depinde de tine. Depinde dacă te potrivești profilului de 25-er, aka călătorul în timp. Pentru asta, pe lângă caracteristicile de pe site-ul programului (experiență în muncă şi altele) îți mai dau câteva insight-uri despre cum ar trebui să „arate” un 25-er:

Curaj

Un 25-er are curaj. În primul rând, curajul de a aplica în program! Apoi, curajul de a-şi susține ideile, de a încerca lucruri noi, dar şi curajul de a încerca iar și iar, atunci când nu reușește din prima.

Smart

Un 25-er este smart, gândește rapid, rezolvă unele dintre cele mai complexe probleme ale companiei. Nu te îngrijora şi nu te subestima, nu există oameni smart la orice! Rămâne de văzut doar dacă genul tău de smart se potrivește cu programul.

Team Player

Ce înseamnă să fii un „Team Player”? Înseamnă să poți lucra cu oricine, să accepți ideile și ajutorul altora, să lași de la tine. „Să las de la mine?”. Da, nu se poate să ai dreptate în 100% din cazuri. Am fost şi eu în situația asta? Sigur că da, de mai multe ori, și știu că e nevoie de exercițiu până reușești să vezi sincer şi obiectiv perspectiva celuilalt.

Inovație

Ce înseamnă să fii inovator? Să inventezi lucruri noi? Să descoperi o altă planetă? Nu chiar! Inovația e mult mai simplă de atât. Pur şi simplu pui laolaltă lucruri inventate deja, într-un mod în care n-au mai fost puse până acum, găsești soluții simple la probleme complicate, soluții pe care ceilalți nu le-au găsit încă.

Dorință, ambiție şi perseverenţă

Un 25-er își dorește să înveţe, să iasă din zona de confort. Future 25 este genul de program care te scoate din zona de confort, fără să te aștepte prea mult! Un 25er are ambiția de a nu renunța când e mai greu, perseverența de a ține pasul cu un program care uneori simte că îl depășește. În ultimul rând, dar nu cel din urmă, un 25-er are dorința de a reuși!

Eu le aveam pe toate când am intrat în program? Nu știu, dar cel mai mult cred că a contat potențialul. Iar acum, la 2 ani distanță, le am pe toate? Probabil că da. Sigur că da! Sau nu? Nu știu nici acum sigur, dar ce știu sigur e că am evoluat.

Tu ce crezi? Te potrivești profilului? Chiar dacă nu simți că te potriveşti 100%, cel mai bun sfat pe care pot să ţi-l dau este să încerci!