Future25

I’m not (yet) your buddy, pal

Download Future25_2.0

Install Future25_2.0

Set Up Future25_2.0

Open Future25_2.0

Felicitări! Ai terminat de instalat cel mai immersive joc dezvoltat de o companie din România. 🙂

Ți-ai dat seama când citeai despre el că e multi-player, că implică time travelling, că o să primești o mulțime de resurse și că ai un singur obiectiv: să level up. Ai 2 ani la dispoziție, iar organizatorii programului doar îți vor aranja piesele de joc pe hartă. Resursele disponibile sunt multe: cursuri, cărți, case-studies, oamenii pe care îi vei cunoaște, tu însuți sau însăți.

Explorând harta, vei da și de un personaj despre care încă nu știi prea multe: buddy-ul tău. Știi doar că sigur o să ai unul și că a jucat versiunea anterioară: Future25_1.0. În ultimii 2 ani a explorat toată harta jocului: a întors-o, a rupt-o, a lipit-o, iar în 2.0 are câteva task-uri simple:

  1. Te ghidează spre resurse pe care nu le găsești chiar pe drumul principal de pe hartă;
  2. Te ține de mână când e cazul;
  3. Te trage de mânecă dacă e cazul;
  4. Te ajută să nu cazi într-o mlaștină sau să deviezi de la traseu;
  5. Dacă jocul pare prea greu, o să te convingă să nu îl dezinstalezi;
  6. Dacă te întrebi cu ce te ajută în viață reală experiența jocului, când te uiți la el, îți cam dai seama;
  7. Îți dă hinturi și best practices, fiindcă singurul său obiectiv și motivul pentru care joacă și varianta 2.0 e ca tu să level up faster, better, smarter.

BuddyBianca_1stlog

Future 25 nu o să fie fix cum te aștepți. De ce?

Îți împărtășesc din experiența mea de acum 2 ani, când încercam să îmi imaginez cum va fi. Știam că urmează o perioadă de evaluare dificilă, un bootcamp în care o să mă super distrez și o să îmi cunosc viitorii super colegi, o perioadă de învățare, o prezentare de proiecte în fața board-ului eMAG, o călătorie la San Francisco și un al doilea an cel puțin la fel de bun. Singurul lucru care lipsea, în viziunea de acum 2 ani, era modul în care noi, participanții, ne vom fi raportat la experiențele care urmau. Nu m-aș fi gândit atunci că nu San Francisco e recompensa și highlight-ul programului ci, mai degrabă, ce o să fiu dispusă să aflu despre mine.

Ca orice joc bun, Future25 o să te ajute să devii mai bun. O să te surprindă multe lucruri: o să ieși complet din zona ta de confort, vei fi într-o echipă cu oameni foarte faini, din mai multe departamente, vei cunoaște în profunzime procesele din eMAG și îți vei face job-ul mai bine învățând din experiențele colegilor tăi. Nu o să îți mai vină să lași ideile mărețe doar pe hârtie, ci o să știi cum să le analizezi și te vei simți pregătit să le și implementezi.

Deocamdată, fiindcă încă nu ne cunoaștem, îți spun doar că, dacă alegi să aplici și doar dacă o să iei jocul în serios, o să obții mai multe decât te aștepți în următorii 2 ani.

Succes!

Bia

Not (yet) your buddy