Future25

Future 25, din interior – meet Rares

Ce a însemnat pentru tine Future 25?

Future 25 a fost o provocare. Aveam anumite așteptări, să învăț, să evoluez, să înțeleg mai bine business-ul, dar a fost mai mult decât atât. A venit cu un pachet mult mai valoros decât multe programe clasice de learning sau cursuri obișnuite și ne-a scos din zona de confort. În plus, ne-am creat și anumite legături între noi, participanții în program, care nu cred că or să dispară prea curând.

Care este cel mai important lucru pe care l-ai învățat în program?

Să gândesc critic, să nu mă grăbesc să trag concluzii și să pun întrebările potrivite înainte să îmi construiesc un plan de business. Sunt mai multe decât atât, dar pe unele probabil le-am adoptat atât de bine, încât nici nu-mi mai dau seama că vin de acolo Un exemplu este cursul de Presentation Skills, care mă ajută în prezentările mele de Induction și Scrum.

De ce crezi că ai fost ales în Future 25?

Sigur a fost ceva mai complicat, dar îmi place să cred că o doză de nebunie m-a făcut să fiu ales, genul de nebunie în care chiar crezi că poți atinge toate visele mărețe pe care le ai. Și creativitate, probabil și asta.

Crezi că Future 25 te-a schimbat? Cum?

M-am schimbat destul de mult. Îmi era mult mai greu să ies din “bula” mea, să gândesc din diverse perspective, să înțeleg lucruri mai complexe de business, că o companie nu se susține doar cu idei bune și că o idee bună poate să nu fie profitabilă. Am învățat cum lucrează și alții, ce mai am de îmbunătățit la mine și cum să fac asta. Programul m-a ajutat mai mult decât credeam că am nevoie. Future 25 îți deschide uși și înțelegi mult mai ușor cum funcționează o companie și cum poți evolua și tu, în cadrul ei.

Ce sfat le-ai da celor care vor să aplice în program?

Just do it!