Căror echipe te vei putea alătura:

eMON

Echipa eMON (eMAG Monitoring) a apărut din nevoia unui sistem de alertare care să permită echipelor să intervină atunci când lucrurile nu merg așa cum ne dorim. Aplicația eMON monitorizează peste 250 de indicatori majori din fluxurile de lucru eMAG precum comenzi, livrări, promoții, vouchere și nu numai, și emite notificări atunci când apar erori care ar putea scăpa testelor obișnuite.

Core

Misiunea echipei Core este de a oferi suport developerilor și testerilor din eMAG printr-o interfață în care-si pot gestiona mediile de dezvoltare și de testare, zi de zi. Prin platforma Core se solicită crearea de mașini virtuale, servicii și baze de date. Echipa se ocupă și de automatizarea fiecărui pas din fluxul de dezvoltare, folosindu-se de multiple tehnologii si tool-uri, printre care si „eDeploy”, o soluție in-house, care a redus timpul de deploy în producție de la câteva ore la câteva minute.

ATF

Echipa ATF (Automated Testing Framework) are scopul de a îmbunătăți procesul de testare al aplicațiilor eMAG prin tool-uri de automatizare a proceselor si monitorizare. Platforma de testare dezvoltată de ei poate fi folosită pentru orice aplicație, indiferent de stadiul de dezvoltare în care se află. Echipa gestionează și tool-urile folosite în fluxurile de Continuous Inspection și Continuous Delivery.

DOC

Echipa Doc (Documentation) oferă echipelor operaționale de Content instrumentele pentru a gestiona zeci de milioane de produse, imagini și specificații de produs. Platforma Doc este folosită pentru stocarea și organizarea informațiilor despre produsele de pe site. Echipa se ocupă și de aplicația PAC (Product Accesories and Compatibles) care facilitează asocierea de produse și accesorii, informații folosite mai departe de sistemele de targetare și recomandări.

TGT

Echipa TGT (Targeting) dezvoltă și asigură suport pentru aplicațiile pe care le folosim în fluxurile de targetare a clienților eMAG. Echipa gestionează două aplicații: cea de recomandări, care livrează către site și app recomandări de produse relevante pentru utilizatori, și aplicația de targetare prin care trimitem mail-uri comerciale către clienți în urma interacțiunii acestora cu platforma eMAG.

Ce îți oferim

Boot Camp de învățare accelerată

În primele 2 săptămâni la eMAG vei intra într-un program de training unde vei afla mai multe despre eMAG, tool-urile și fluxurile pe care le folosim, dar îți vei îmbunătăți și cunoștințele tehnice. Vei învăța chiar de la viitorii tăi colegi, developeri cu experiență, despre PHP basic, Symfony, MySQL, NoSQL, Git & Linux basic, tool-uri de monitorizare, frontend (kit-uri UI), cozi (Rabbit MQ), API-uri, testare automată și multe altele.

Un job full time sau part time și pachet salarial competitiv

După cele 2 săptămâni de training vei intra într-o perioadă de „learning on the job” în care vei avea alături un mentor cu experiență din eMAG.

Acces la peste 3000 de cursuri online

Pe platforma noastră online de învățare poți accesa cursuri și training-uri variate de la Udemy for Business, Harvard Manage Mentor, Culture Wizard, Vado, GameLearn sau Rosetta Stone.

Un birou prietenos

Cafeaua, fructele și răcoritoarele sunt disponibile zi de zi. Avem și o zonă de fun unde poți juca foosball, ping pong sau jocuri video cu colegii.

Un buget flexibil lunar

Ai libertatea de a investi bugetul lunar în orice alegi: bonuri de masă, turism, pensie privată, cursuri de limbi străine și multe alte opțiuni.

Ai grijă de sănătatea ta

La eMAG primești un abonament medical la Medicover sau Medlife.

Cumperi ce vrei, dar cu discount

Poți cumpăra produse de pe eMAG sau Fashion Days la prețuri convenabile.

Ai discount la partenerii eMAG

Primești discounturi pentru diferite servicii – oferte bancare, abonamente telecom, medicină dentară, wellness sau restaurante.

Poți citi orice dorești de la Bookster

Ai acces la o bibliotecă modernă de unde poți alege orice cărți dorești să citești.

Cum aplici

Îți pregătești CV-ul, accesezi linkul de mai jos și te înscrii până pe 19 septembrie, ora 15.00.

Dacă te potrivești profilului pe care îl căutăm, vei primi un test de logică și unul tehnic, adaptat experienței pe care o căutăm.

În funcție de rezultatele testelor, te invităm la sediul nostru pentru un interviu de grup.

Ai trecut și de interviu? Sărbătorim și ne apucăm de treabă.