Upgrade: cel mai amplu program de creștere în carieră dezvoltat 100% de noi

Upgrade este un program de dezvoltare în carieră construit pentru angajații eMAG, Fashion Days și Freshful din toată țara, care își doresc o schimbare în carieră, fie în domeniul lor de activitate, fie în alt domeniu/departament.

Programul este construit din 3 module și durează în total aproximativ 9 luni.

  • Primul modul – Consilierea în carieră, se derulează pe o perioadă de maximum 2 luni și se adresează atât colegilor care au nevoie de sprijin în a-și alege următorul pas în carieră, cât și celor care au identificat direcția în care vor să se îndrepte.
  • Al doilea modul – Competențe tehnice – este cel în care acumulează cunoștințe de specialitate pentru rolul dorit prin mentorat și e-learning. Această etapă durează aproximativ 4 luni, dar poate varia în funcție de complexitatea rolulului. Pentru track-urile din zona de Platforms & Technology, Modulul II poate dura și 6 luni.
  • În cadrul celui de-al treilea modul – Competențele viitorului – care va durează aproximativ 3 luni și în care beneficiază de open sessions și cursuri pentru a-și dezvolta abilități utile indiferent de rolul ales.

Ultimul pas din cadrul programului constă în prezentarea proiectului la care vor lucra individual sau în echipă, alături de alți colegi din Upgrade, pe durata Modulului III.

Află mai multe despre program și edițiile organizate aici.