Future 25: probabil cel mai inovator program de accelerare pentru tineri lideri din România

Future 25 este de departe unul dintre cele mai importante programe pe care le organizăm la eMAG pentru a descoperi cei mai talentați 25 de tineri din eMAG și nu numai. Cu investiții de peste 250.000 Euro până acum, Future 25 este un program prin care selectăm, cu atenție, din sute de tineri promițători doar pe cei mai buni 25. Cei selectați intră într-o călătorie profesională unică, din care ies transformați după doi ani întregi de învățare și dezvoltare accelerată. Mai mult, după primul an au oportunitatea de a merge împreună într-o excursie în San Francisco unde explorează perspective de business și inovație chiar în Silicon Valley.

Programul este deschis din 2018 și pentru 5 tineri din afara eMAG, restul de 20 de locuri fiind rezervate membrilor eMAG Teams cu vârsta în jur de 25 de ani și 3-4 ani experiență de muncă. În primul an cei 25 de „călători în viitor” au întâlniri și discuții cu antreprenori din diferite domenii, primesc mentoring de la managerii eMAG, participă la workshop-uri și cursuri online de finance, business, impactful presentations și leadership și lucrează la proiecte cu impact real în diferite zone de business, pe care le prezintă în fața board-ului eMAG. Apoi, după vizita în Silicon Valley, intră în al doilea an într-un program de MBA de tip fast track unde aprofundează cunoștințele de management.

Odată cu intrarea în program, cei 5 tineri din afara eMAG primesc automat și job-uri full-time în în departamente foarte dinamice din companie. Dacă ești interesat de ediția actuală a programului, poți afla mai multe aici – http://www.future25.ro/.

Please accept marketing-cookies to watch this video.