eMAG Talent Internship: învățare accelerată pentru tineri ce vor să crească mai repede

eMAG Talent Internship este un program de mentorat, training și start în carieră pe care îl organizăm în fiecare an pentru cei mai talentați și dinamici tineri din România. Dedicat studenților în ultimii de facultate sau master, dar și absolvenților, eMAG Talent Internship oferă oportunități de învățare și chiar angajare în echipele eMAG de Platforms & Technology, Marketplace, Marketing, Legal, Financiar și HR.

Programul este întotdeauna plătit, iar pe cei mai mulți dintre participanți îi primim la final de program ca membri full time în eMAG Teams, dacă pe parcursul celor două luni (iulie-august) și-au îndeplinit cu succes misiunile la care participă, alături de mentorul și echipa din care fac parte. Internii sunt mereu implicați în proiecte reale de business și beneficiază de training-uri care le dezvoltă atât competențe tehnice, cât și soft, de relaționare și comunicare în cadrul unei unei organizații precum eMAG.

Pentru că oferim foarte mult în acest program suntem interesați doar de tineri care oferă și ei foarte mult odată intrați în eMAG Talent Internship. Dacă simți că vrei să crești foarte repede în carieră și ești interesat să participi, urmărește-ne pagina de LinkedIn și vei afla când lansăm programul vara viitoare.