eMAG Techstage

Mihnea Andrei Dumitrescu, PHP Developer, Platforms & Technology Operations: „Sunt mândru de faptul că am ocazia să îmi folosesc cunoștințele și aptitudinile pentru a aduce o valoare reală”

Mihnea s-a alăturat echipei noastre în 2020, când a simțit nevoia să facă o schimbare în carieră care să cuprindă utilizarea unor tehnologii noi într-un mediu de lucru dinamic, cu un colectiv numeros. A găsit toate aceste lucruri aici, alături de „colegi prietenoși, bine pregătiți tehnic, dornici să învețe permanent și să împărtășească și altora cunoștințele lor”. 

 

Care a fost parcursul tău profesional și cum ai ajuns în eMAG? 

Am început să activez în domeniul IT din anul 2017, iar în 2020 am fost contactat de departamentul de resurse umane al eMAG care mi-a propus această nouă experiență. Fiind genul de experiență profesională pe care mi-o doream, am fost bucuros că procesul de recrutare s-a încheiat pozitiv. 

 

De ce ai ales eMAG? 

În 2020 simțeam nevoia să fac o schimbare în carieră care să cuprindă utilizarea unor tehnologii noi și performanțe într-un mediu de lucru dinamic, cu un colectiv numeros și în cadrul unei firme cu un bun renume pe piață. Am găsit toate aceste lucruri aici, la eMAG. 

 

Ce te-a făcut să rămâi atâta timp? 

Mediul de lucrul, modul profesionist și organizat în care sunt tratate cerințele, echipa din care fac parte și provocările pe care le depășim zilnic. 

 

De ce ești cel mai mândru când vine vorba de rolul tău? 

Sunt mândru de faptul că am ocazia să îmi folosesc cunoștințele și aptitudinile pentru a aduce o valoare reală utilizatorilor aplicației WMS. 

 

Ce nu știu oamenii despre ce înseamnă să dezvolți tehnologie pentru unul dintre cei mai relevanți jucători de e-commerce din regiune? Care sunt provocările? 

Principalele provocări cărora trebuie să le facem față sunt generate de volumul mare de date, de faptul că soluțiile pe care le implementăm trebuie să fie scalabile și performante, deoarece acest volum de date crește de la an la an, și de asigurarea securității cibernetice. 

 

Ce apreciezi cel mai mult la mediul de lucru din eMAG? 

Fundamentul mediului de lucru îl constituie oamenii, iar aici am norocul să lucrez alături de colegi prietenoși, bine pregătiți tehnic, dornici să învețe permanent și să împărtășească și altora cunoștințele lor. 

 

Ce sfaturi ai da cuiva care începe o carieră în domeniu? 

Să nu se mulțumească niciodată cu nivelul tehnic la care a ajuns, să învețe cu plăcere și în mod constant, să își păstreze curiozitatea și ambiția de a depăși provocările.